شیرینی لندو یکی از انواع شیرینی های سنتی استان سیستان و بلوچستان است که با طعم های بسیار متنوعی درست می شود، دارای ارزش غذایی بالایی بوده و میلکردن چند عدد از آن، باعث خواهد شد تا احساس سیری بکنید. این شیرینی یک شیرینی خوشمزه و محلی است که از خرما، گندم و کنجد تهیه شده و ظاهر آن به شکل توپکهایی کوچک است که میتوان از آنها بهعنوان میانوعده استفاده کرد.
شايد وقتی برای اولین بار عکس شیرینی لندو را میبینید تصور نکنید که با یک خوراکی جذاب روبرو هستید؛ اما این شیرینی بر خلاف ظاهر ساده خود، بسیار خوشمزه است.
از آن جایی که لندو دارای ارزش غذایی مناسبی بوده و سیرکننده است، از این میانوعده برای سحری و افطاری در ماه مبارک رمضان نیز استفاده میشود.
قدمت شیرینی لندو به صدها سال قبل باز میگردد؛ به طوری که تاریخ دقیقی از اولین پخت این شیرینی در سیستان و بلوچستان وجود ندارد.
شیرینی لندو را به طور معمول در سیستان و بلوچستان زمان عید نوروز و مهمانیها مصرف میکنند. علاوه بر این، به دلیل طبع گرم لندو، این شیرینی برای زمانهای سرد سال و به ویژه فصل زمستان بسیار مناسب است.